Artists
Sync
Shop
About
Contact

Music company representing Blæst, Brimheim, GRETA, Rebecca Lou, Kamma and more.

2022
All rights reserved
    Baseløs


Baseløs er både en fest, der aldrig stopper og et sted, hvor de dybe følelser kommer frem. Det dansksprogede indiepop-band har rødder i Århus og består af Laura, Lasse, Alexander, Lasse og Matias.

I en glad og legende produktion indkapsler de nuancerne af at være ung og de frustrationer der følger med. Som når et langdistance forhold man troede, var den helt store kærlighed, udvikler sig til daglige småskænderier, og man tager ‘Helt til København’ for at få det sidste ord. Eller ungdommens usikkerhed over ikke at føle sig ‘Smuk nok’ i vores tids perfekthedskultur.

Forsanger Laura Blem Vinkler’s stemme er ren og inderlig, og bakkes op af rockinspireret guitar og skarpe, catchy pop-produktioner. Sammen skaber de en fest, som kommer langt udover scenekanten – som den perfekte cocktail af Alphabeat i deres prime og nyere danske bands som Barselona og Minds of 99.

Baseløs har allerede gjort sig bemærket på den danske musikscene. Både i radioen hvor de er blevet spillet flittigt på P6 og P4 og i sommers hvor de blandt andet optrådte på Jelling Musikfestival og Smukfest.


Music company representing Blæst, Brimheim, GRETA, Rebecca Lou, Kamma and more.

W.A.S. Entertainment 2022 
All rights reserved


︎︎︎︎