Artists

    Sync
   
    Shop

    About

    Contact
    Baseløs

Baseløs er både en fest, der aldrig stopper og et sted, hvor de dybe følelser kommer frem. Det dansksprogede indiepop-band har rødder i Århus og består af Laura, Lasse, Alexander, Lasse og Matias. De indkapsler nuancerne af at være ung, og de frustrationer der følger med, i deres legende pop-rock-produktioner, der allerede er blevet spillet flittigt på både P4 og P6. Det er sange om når et langdistanceforhold udvikler sig til daglige småskænderier, og man tager ‘Helt til København’ for at få det sidste ord. Eller ungdommens usikkerhed over ikke at føle sig ‘Smuk nok’ i vores tids perfekthedskultur.

Forsanger Laura Blem Vinkler’s stemme er ren og inderlig, og bakkes op af rockinspireret guitar og skarpe, catchy pop-produktioner. Sammen skaber de en fest, som kommer langt udover scenekanten – som den perfekte cocktail af Alphabeat i deres prime og nyere danske bands som Barselona og Minds of 99.

Baseløs har allerede gjort sig bemærket på den danske musikscene og spillet på Jelling Festival og Smukfest. 

Diskografi:
Singler: Smuk Nok (The Arrangement, 2021), Helt til København (Universal Music A/S, 2021), En Måneds Tid (Universal Music A/S, 2022), Hvad tænker du om det? (Universal Music A/S, 2022), Problem (Universal Music A/S, 2023)Music company representing Blæst, GRETA, Rebecca Lou and more.

W.A.S. Entertainment 2022 
All rights reserved


︎︎︎︎