Artists

    Sync
   
    Shop

    About

    ContactLaura

»Mit mål er fandme bare, at kunne synge lige fra hjertet. Jeg kan være så kliché som overhovedet muligt, men jeg håber fandme at folk digger det!«


24-årige Laura laver popmusik fra sit allerinderste, og hendes krystalklare stemme maler et skrøbeligt univers, der både er grænsesøgende og mærkeligt, og samtidig poppet og ømt. Inspirationskilderne rangerer fra Banks og FKA Twigs til popikonet Medina, og hendes musik er kendetegnet af melankoli – men produktionerne er forløsende og fulde af energi.


Laura udgav sin debut-EP ‘Skilte jeg mig pludselig ud?’ i efteråret 2022, og blev omtalt i både Soundvenue, Politiken, GAFFA, Bands of Tomorrow og Hun Solociety. De store pop-produktioner på EP’en indeholder hver især en historie fra Lauras liv og tager lytteren med tilbage i tiden; dels til en barndoms usikkerhed, men også med videre ud i ungdomslivet med one night stands, skuffelser og tanker om det at fylde for meget og turde at tage sin plads.


I 2023 venter der endnu mere musik fra Laura, som for alvor vil cementere hende som et af de allermest funklende talenter på den danske popscene.

POLITIKEN (DK)

"Danish Laura uses heavy Medina references on her debut single, where euphoria and melancholia go hand in hand"

SOUNDVENUE (DK)

"On her first single Laura serves a solid electropop slap in the face reminiscent of early Medina"


Music company representing Blæst, GRETA, Rebecca Lou and more.

W.A.S. Entertainment 2022 
All rights reserved


︎︎︎︎