Artists

    Sync
   
    Shop

    About

    Contact










   



  
 Josie Amadonna






24-årige Josefine Amalie Vinther Møller laver musik under navnet Josie Amadonna, med en attitude som på én og samme tid er både charmerende og flabet. Med en dragende stemme og kække rim tager hun dig med ind i et eksplosivt lydunivers af energiske hiphop- og r’n’b-produktioner.

Josie er opvokset i den lille vestjyske by, Mejrup Kirkeby, hvor ingen skiller sig synderligt ud. Det er dog ikke til at se på hendes spydige raplinjer, som er fulde af power og kærlighed til sig selv. Hendes tekster tager udgangspunkt i egne følelser, og handler om alt fra fest og farver, til når det hele føles ‘Op ad bakke’.

Josies flabede punchlines og konstant skiftende flowskemaer rammer som en lavine af selvsikkerhed og energi. Hun er helt sin egen, og med en rå ærlighed håber hun at inspirere andre til at tro på sig selv og udleve deres indre ‘bad ass bitch’.

Josie Amadonna er de seneste år stormet frem på den danske musikscene, og er blevet kaldt dansk hiphops nye monark. Hun var blandt de fem finalister i Karrierekanonen, spillede til Vegas Udvalgte og hendes singler ‘Donkey Kong’, ‘Shopaholic’ og senest ‘Op ad bakke’ har fået massiv radioplay.

Diskografi:
Singler: Donkey Kong (The Bank Records, 2021), Ikk’ Set Før (The Bank Records, 2021), Shopaholic (The Bank Records, 2022), Op Ad Bakke (W.A.S. Entertainment, 2022), Spice (W.A.S. Entertainment, 2023)







SOUNDVENUE (DK)

»Der blev lagt mange følelser i Amadonnas selvsikre pralerap – ikke fordi hun selv på noget tidspunkt virkede i tvivl om sin storhed, men rettere fordi der fandeme ikke var nogen i publikum, der skulle tro, at Amadonna var noget mindre end dansk hiphops nye monark. Det var en magtdemonstration af den slags, der gør, at man sent glemmer navnet Josie Amadonna«

JYLLANDS-POSTEN (DK)

»På kort tid er en talentfuld vestjyde vokset fra at vide absolut intet om musikbranchen til at blive kaldt den nye monark i dansk hiphop«

BANDS OF TOMORROW (DK)

»Man kan derfor sagtens sige, at Amadonnas musikalske rejse kun lige er begyndt og er godt på vej i den rigtige retning. Hendes musik skal bestemt opleves live, da hun er en kæmpe energibombe, og man er ikke i tvivl om, at hun er født til at stå på en scene.«






Music company representing Blæst, GRETA, Rebecca Lou and more.

W.A.S. Entertainment 2022 
All rights reserved


︎︎︎︎