Artists

    Sync
   
    Shop

    About

    Contact


W.A.S. Entertainment søger praktikanter til content, SoMe og marketing


Får du dine nyheder på TikTok? Kan du lave moodboards med den ene hånd, mens du filmer en Instagram-story med den anden? Og kunne du tænke dig at få indblik i musikbranchen og samtidig få udbygget dit CV inden for visuel kommunikation og marketing? Så er det måske dig, vi leder efter.

Musikselskabet W.A.S. Entertainment søger en ambitiøs og dedikeret praktikant til forårssemesteret 2023, der har lyst til at indgå i en varieret arbejdsdag, hvor oplevelserne er mange og læringskurven er stejl. Du vil blandt andet få erfaring med følgende områder:

  • Udarbejdelse af visuel identitet for vores artister, herunder logoer, font, farvepaletter og moodboards, m.m. til W.A.S. Entertainments artister.
  • Content creation, herunder udarbejdelse af video- og fotomateriale til W.A.S. artister m.m.
  • Drift og udvikling at W.A.S. Entertainments sociale medie-kanaler samt udarbejdelse af SoMe strategier og kampagner til vores artister.
  • Marketing, herunder opsætning, gennemførsel, supervisering og evaluering af annoncer.
  • Tekstarbejde af forskellig karakter.

Om dig
Vi forestiller os, at du læser noget inden for visuel kommunikation eller marketing, men det vigtigste er, at du gerne vil lære mere og dygtiggøre dig inden for områderne. Du forventes at være omstillingsparat, at have gode samarbejdsevner og at kunne håndtere at have mange bolde i luften. Vi søger en engageret og selvstændig praktikant, der både har lyst til at indgå i den daglige arbejdsgang i W.A.S. Entertainment og som samtidig har mod på at hoppe op på scenen og lave Insta-stories, når vores artister optræder.

Om os
W.A.S. Entertainment er et musikselskab, der udvikler, former og afsætter musikalsk talent. Vores katalog tæller artister som Blæst, Rebecca Lou, Brimheim, GRETA, Reveal Party og Kamma. Vi udvikler karriereplaner og faciliterer produktion, udgivelse og markedsføring af musik, og som selskab tror vi på, at gode historier fortalt af de rigtige mennesker fortjener at komme ud og blive hørt – og at vi kan være med til at sætte fokus på vigtige dagsordener med den musik, vi signer.

Om det praktiske
Praktikforløbet strækker sig som udgangspunkt fra start februar 2023 til og med juni 2023 og det er en ulønnet praktikplads. Arbejdstiderne vil være 30-37 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie. Vores kontor er beliggende på Thoravej i København NV. Aften og weekendarbejde vil helt sikkert forekomme (koncerter, festivaler og andet sjovt foregår jo her!).

Hvis det lyder som noget, du har lyst til at være en del af, så send din ansøgning og cv til os på contact@wasentertainment.com senest d. 9. november. Vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 09. november 2022

Opstart: februar 2023

Løn: ulønnet praktik

Music company representing Blæst, GRETA, Rebecca Lou and more.

W.A.S. Entertainment 2022 
All rights reserved


︎︎︎︎